daniald13h 759 روز پیش 5 دقیقه
بازدید 321 بدون دیدگاه

راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن

یدامروزه نسل جدیدی از سرخ کن ها در بازار وجود دارند که به آنها سرخ کن های بدون روغن و یا یک قاشق روغن گفته می‌شود و غالبا به دلیل اینکه بسیار کم روغن مصرف می‌شود  به این نام شهرت پیدا کرده اند

عملکرد سرخ کن های بدون روغن بدین صورت می‌باشد که غذا به جای روغن فراوان با هوای داغ سرخ می‌شوند و به نوعی می‌توان گفت که این نوع سرخ کن ها از تکنولوژی تولید حرارت بهره می‌برند. لازم به ذکر است این نکته را بدانید که غذا در سرخ کن های بدون روغن دقیقا به همان طعمی که وقتی در روغن فراوان سرخ می‌شوند، نیستند ولی در مقایسه با ظاهر غذا همانند سرخ کن های معمولی هستند.

سرخ کن های جدید که با مدل های مختلف در بازار هستند مجهز به قطع کن خودکار می‌باشند، که پیشنهاد می کنیم برای خرید سرخ کن بدون روغن حتما بررسی نمایید که دستگاه دارای قطع کن خودکار باشد.

در این مقاله خریدیار قصد دارد شما را با مزایای سرخ کن بدون روغن و نکات قبل از خرید آن آشنا سازد پس همراه ما باشید.

مزایای استفاده از سرخ کن بدون روغن: 

۱- استفاده از روغن کمتر برای حفظ سلامت بدن

همان طور که می‌‌ دانیم استفاده از روغن کمتر برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است از طرفی این را هم می‌دانیم که سرخ کن های معمولی در گذشته بسیار طرفدار داشته اند و به دلیل مصرف بالای روغن برای سلامتی و افرادی که دچار چربی خون بالا هستند مضر بوده با این حال اکثریت مردم با وجود در اختیار داشتن سرخ کن برای سرخ کردن مواد غذایی از ماهیتابه استفاده می‌کردند که نیاز به روغن کمتری داشته است.

 ۲- عدم نیاز به ایستادن طولانی مدت

زمانی که قرار است مواد غذایی در ماهیتابه سرخ شوند اولا مستلزم حضور دائمی فرد برای کنترل مواد غذایی است ثانیا به دلیل ظرفیت و گنجایش محدود ماهیتابه این مشکل هنگامی که باید برای تعداد افراد بیشتری غذا تهیه شود وجود دارد.

با توجه به وجود نسل جدید سرخ کن ها برخی افراد و رستوران ها همچنان از سرخ کن های معمولی برقی و یا مینی سرخ کن ها که نیاز به روغن فراوان دارند استفاده می‌کنند.

 ۳- سرخ کردن یکنواخت قسمت های مواد غذایی

از دیگر نقاط قوت سرخ کن های بدون روغن می‌توان به سرخ کردن یکنواخت تمام قسمت های مواد غذایی اشاره کرد این امر با توجه به عملکردی که دستگاه دارد محقق می‌شود که می‌تواند به صورت یکنواخت اقدام به سرخ کردن مواد غذایی بنماید در نتیجه باعث کیفیت و حفظ طعم غذا می‌شود.

لازم است این نکته را بدانید که با توجه به عملکردی که این نوع دستگاه ها دارند و می‌توان به صورت بدون روغن از آنها استفاده نمود باعث می‌شود که کمی از خوشمزگی و طعم غذا کاسته شود و بیشتر شبیه پختن مواد غذایی داخل فر خواهد بود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.